Το μαύρο είναι το χρώμα που δεν θα σταματήσει ποτέ να βρίσκεται στα color trends. Είναι ίσως το μόνο χρώμα που υπάρχει σε όλες τις ντουλάπες αντρικές και γυναικείες και έχει πάντα την ίδια δυναμική. Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι ταιριάζει σχεδόν με όλα τα υπόλοιπα χρώματα, ενώ δείχνει άψογο τόσο στις ξανθές όσο και στις μελαχρινές. Επιπλέον, έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται σε κάθε στιλ και να συνδυάζεται εύκολα.

Με αυτά τα δεδομένα είναι σχεδόν αδύνατον να μείνει έστω και μία σεζόν έξω από τα trends. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θα το ήθελε αυτό, αφού το μαύρο είναι πάντα η πιο διαχρονική και safe επιλογή στο street style. Ειδικά ένα total black outfit δύσκολα μπορεί να είναι λάθος. Αντίθετα, όσο βαρετό κι αν ακούγεται έχει την ικανότητα να αποδίδει στο μέγιστο την στιλιστική σου προσωπικότητα.

Οι υφές από τα διάφορα υφάσματα και το ύφος του κάθε item είναι αυτά που έχουν σημασία έτσι ώστε να συνδυαστούν και να σου χαρίσουν το αποτέλεσμα που θες. Rock ή romantic, glam ή sophisticated, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείς να τα καταφέρεις, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο μαύρο. Μερικές αποδείξεις αλλά και έμπνευση αποτελούν οι φωτογραφίες παραπάνω.

https://limeandlife.com

Advertisements