Η midi φούστα θα γίνει ένα από τα σωτήρια κομμάτια της σεζόν. Βέβαια, ίσως να μην φοράς τόσο συχνά την πλισέ φούστα, αλλά μία σε ίσια ή Α-γραμμή που είναι η εξέλιξη για τη σεζόν που μόλις ξεκινά. Η φούστα που θα διαλέξεις για φέτος λοιπόν, θα αντιληφθείς σύντομα ότι θα γίνει ένα passepartout κομμάτι της ντουλάπας σου. Αυτό σημαίνει ότι με τους σωστούς συνδυασμούς θα τη φοράς από το πρωί ως το βράδυ, στο γραφείο ή και σε μία επίσημη βραδινή σου έξοδο.

Εξάλλου, στο street style τα υφάσματα μπλέκονται με τέτοιο τρόπο που τελικά δεν προορίζονται για συγκεκριμένες περιστάσεις κι έτσι θα δεις μία σατέν φούστα να φοριέται με ένα chunky, πλεκτό πουλόβερ, μία vinyl με ένα cotton top. Επομένως, είναι αδύνατον να μην αποκτήσεις μία midi φούστα αυτό το χειμώνα και παραπάνω θα δεις μερικές ιδέες για το πώς να την συνδυάσεις, έτσι ώστε να μην βαρεθείς συνεχώς τα ίδια outfits.

L&L tip: Η midi φούστα μπορεί να γίνει ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, αρκεί να επιλέξεις το σωστό μήκος και την κατάλληλη για το σωματότυπό σου εφαρμογή. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι το σημείο που σταματά η φούστα στις γάμπες σου. Αν είναι πολύ αδύνατες, τότε μπορεί να σταματά στη μέση, αλλιώς καλύτερα να είναι ελαφρώς πιο κοντή, έτσι ώστε να αφήνει χώρο στις γάμπες σου, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο κομψά τα πόδια σου.

https://limeandlife.com

Advertisements