Διόλου απίθανο να έχεις κι εσύ υποκύψει στο κοντό καρέ. Το short bob είναι τα τελευταία χρόνια ένα από τα κουρέματα που πάντα λαμβάνεις υπ’ όψη, ειδικά να σκοπεύεις να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά. Κάποια στιγμή λοιπόν, το πήρες απόφαση, πήγες στο κομμωτήριο και βγήκες με ένα υπέροχο, λαμπερό, ολόισο καρέ. Το σίγουρο είναι ότι θα το ευχαριστηθείς για πολύ καιρό, αλλά κάποια στιγμή θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα θες μία αλλαγή.

Έχεις πλέον κοντά μαλλιά, επομένως δεν μπορείς να κάνεις ponytails και braids. Ωστόσο, οι επιλογές δεν είναι περιορισμένες μόνο σε τέτοια χτενίσματα. Υπάρχει τρόπος να ανανεώσεις το κοντό καρέ σου και να του δώσεις έναν άλλο αέρα, πάντα με βάση το ύφος που θες από το αποτέλεσμα.

Τα waves, ανάλαφρα ή πιο χολυγουντιανά, ένα μικρό κοτσιδάκι με τα μισά μαλλιά ή ακόμα και η αλλαγή της μεριάς που κάνεις τη χωρίστρα, αρκούν για να αλλάξεις το πώς φαίνεται το bob hairstyle σου. Δες παραπάνω μερικούς τρόπος για να δώσεις μία πνοή ανανέωσης στο κοντό καρέ και τότε μάλλον θα το ξανατολμήσεις.

To sleek effect είναι ιδανικό για το κοντό καρέ και είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Αν τα μαλλιά σου είναι ελαφρώς σπαστά, τότε άφησέ τα στο φυσικό τους και δοκίμασε μία φράντζα στο ένα πλάι.

Φυσικά μπορείς να δώσεις στο short bob έναν πιο glam χαρακτήρα με hollywood waves.

Ένα half-up bun είναι η πιο cool λύση, ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Το side-part bob είναι ίσως η πιο εύκολη λύση για να μη βαριέσαι το κλασσικό, ίσιο, κοντό καρέ.

Οι αφέλειες είναι μία λύση για ανανέωση. Σε αυτή την περίπτωση μάλλον χρειάζεται να επισκεφτείς το κομμωτήριο για να έχεις το σωστό αποτέλεσμα.

https://limeandlife.com

Advertisements