Στα catwalks από την περασμένη Εβδομάδα Μόδας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του ’18-’19, είδαμε ένα εντυπωσιακό trend. Από την Νέα Υόρκη μέχρι το Μιλάνο, οι διάσημοι οίκοι μόδας ανέδειξαν τα scarf prints. Πρόκειται, ίσως για την πιο ιδιαίτερη κατηγορία στα print trends και στην πραγματικότητα μοιάζει σαν να φοράς ένα όμορφο, πολύχρωμο μαντήλι.

Τα scarf prints είναι πολύχρωμα και σε παραπέμπουν άμεσα στα υπέροχα μεταξωτά φουλάρια που είναι πάντα ένα διαχρονικό κομμάτι του στιλ κάθε γυναίκας. Φυσικά, σε αυτή τη μορφή, καλύπτουν μεγαλύτερες επιφάνειες και είναι ικανά να δημιουργήσουν τους πιο απίθανους συνδυασμούς. Με τα scarf print μπορείς να φτιάξεις ένα total outfit, να τα προσθέσεις σε ένα πιο μονόχρωμο ή ήπιο χρωματικά look ή ακόμα και να βρεις τρόπο να τα συνδυάσεις με άλλα prints.

Σε αυτό ίσως σε βοηθήσουν τα χρώματα, έτσι ώστε να μπορείς να συνδυάζεις ή να κάνεις αντιθέσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, ένα όμορφο scarf printed κομμάτι μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με ένα άλλο μονόχρωμο και το αποτέλεσμα να είναι αρκετά ενδιαφέρον. Για να έχεις μία εικόνα όμως, καλύτερα να ρίξεις μία ματιά στα street looks παραπάνω, έτσι ώστε να πάρεις μία πρώτη γεύση για το πώς φοριούνται τα scarf prints.

https://limeandlife.com

Advertisements