Η νέα διαφημιστική καμπάνια για το νέο ηλεκτρικό crossover Kia e-Niro έχει πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Robert De Niro. Ως πρεσβευτής του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Kia, ο De Niro θα τονίσει με μία σειρά τηλεοπτικών, ψηφιακών και έντυπων διαφημίσεων την ικανότητα του e-Niro να εξαλείψει τα εμπόδια για την απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος (δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από τα τηλεοπτικά σποτ).

Tο e-Niro είναι αποκλειστικά 2κίνητο και προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ιπποδύναμης ανάλογα με την χωρητικότητα της μπαταρίας που το εφοδιάζει. Έτσι, στη βασική version συναντούμε μια μπαταρία λιθίου 40 kWh με την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα να ανέρχεται στα 136 άλογα (αυτονομία 312 χιλιόμετρα & επιτάχυνση 0-100 σε 9,8 sec).

Για εκείνους που θα επιλέξουν την μπαταρία των 64 kWh, ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 204 άλογα (0-100 σε 7.8 sec) και το αυτοκίνητο θα μπορεί να κινηθεί για 485 χιλιόμετρα με μια φόρτιση (κατά WLTP). Και στις δύο περιπτώσεις η ροπή φτάνει στα 395 Nm. Eπίσης, το 80% της φόρτισης της μπαταρίας μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 54 λεπτά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Το Kia e-Niro προσφέρεται με εγγύηση 7 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων

Κώστας Φούζας

https://www.protothema.gr

Advertisements