Η επιστήμη ξέρει γιατί δεν θα έλεγες ποτέ όχι σε ένα τρίο - ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αν σε ρωτούσε κανείς ποιες είναι οι μεγαλύτερες ερωτικές σου φαντασιώσεις, σίγουρα περίοπτη θέση στη μακρά λίστα σου θα κατείχε το τρίο. Και δεν είσαι ο μόνος. Υπάρχουν πάρα, μα πάρα πολύ άντρες, αλλά και γυναίκες εκεί έξω ομοιοπαθείς, που γουστάρουν να μοιράζονται το κρεβάτι τους όχι με έναν/μία, αλλά με πολλούς παρτενέρ ταυτόχρονα.

Γνωρίζεις όμως ποιος είναι ο επιστημονικός λόγος που συμβαίνει αυτό;

Επιστημονική έρευνα, που διεξήχθη το 2013 και δημοσιεύτηκε στο έντυπο Journal Of Undergraduate Research με θέμα το πώς επηρεάζει η τηλεόραση τη σεξουαλική σου συμπεριφορά και πώς διαμορφώνει την αντίληψη σου γύρω από το σεξ, έχει την απάντηση.

Φοιτητές από το πανεπιστήμιο του Midwestern κλήθηκαν να συμπληρώσουν τρία ερωτηματολόγια που αφορούσαν τις τηλεοπτικές τους συνήθειες, τη σεξουαλική τους συμπεριφορά και τις απαντήσεις τους σε υποτιθέμενα ερωτικά σενάρια.

Οι μισοί από τους συμμετέχοντες απάντησαν στα τεστ, αφού παρακολούθησαν μουσικά video clips με αυστηρώς ακατάλληλο σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ οι άλλοι μισοί χωρίς να έχουν δει καθόλου τηλεόραση.

Όπως διαπιστώθηκε, οι πρώτοι χαρακτήρισαν τα υποτιθέμενα ερωτικά σενάρια «σχεδόν καθόλου σεξουαλικά», εν αντιθέσει με τους δεύτερους που τα βρήκαν «πολύ αισθησιακά».

Με απλά λόγια, το να εκτίθεσαι σε πορνογραφικό υλικό λειτουργεί τελικά αντιστρόφως, επηρεάζοντας καθοριστικά το αν κάνεις πραγματικά κέφι να προσκαλέσεις μία ή δύο γυναίκες στο κρεβάτι σου.

Ναταλί Αντωνίου

https://gr.askmen.com

 

Advertisements