Πως σχολίασαν στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι πια μόνη και πλέον έχει κάθε λόγο να χαίρεται τον έρωτά της. Η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία της με τον αγαπημένο της Νάσο Αναστασόπουλο στο Ιnstagram και προκάλεσε θύελλα σχολίων. Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Τι λέει;» σχολίασαν την ανάρτησή της με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο:

«Εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με αυτά και ο κόσμος εξελίσσεται, η ζωή προχωράει, βελτιώνεται. Καθημερινά αφήνεις έναν άνθρωπο κάπως και μπορεί την άλλη μέρα να τον βρεις διαφορετικά. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Ξυπνάς το πρωί, έρχεται μια είδηση σε σοκάρει, μένεις με το στόμα ανοιχτό και διαβάζεις την είδηση και λες «οκέι», τέλειο, η Κατερίνα Καινούριου δεν είναι πια μόνη. Να είναι καλά το κορίτσι που χαίρεται τον έρωτα της σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Εγώ όταν είδα αυτή τη φωτογραφία, μου άρεσε τόσο πολύ αυτό το ερωτικό ενσταντανέ και λέω κοίτα όχι μόνο δεν είναι μόνη, άλλαξε και ο τρόπος που το επικοινωνεί αυτό το πράγμα», είπε με νόημα η Ελένη Τσολάκη.

«Επειδή πολλοί είπαν ότι έπαθε Μαυρίδη, δεν έπαθε Μαυρίδη. Η Κατερίνα και τη μοναξιά της θα μας την πει και τη χαρά της θα μας την πει και τη σχέση της θα μας την πει», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ελένη Τσολάκη επανήλθε με καρφί: «Μα δεν είχε πει ότι δεν θα μας την πει;».

«Είχε πει, αλλά είχε πει για τη μοναξιά και γιατί να περιμένουμε και να είμαστε στεναχωρημένοι που είναι μόνη; Έχει το αγόρι της», απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με τα σχόλια να μη σταματούν εκεί…

Katerina_Kainourgiou
Advertisements