Μία ζέστη, μία κρύο. Ο καιρός μας κάνει σκωτσέζικο ντους, αλλά τα trends δεν αστειεύονται, είναι εδώ και σε προκαλούν να τα γνωρίζεις, να τα δοκιμάσεις και να τα υιοθετήσεις, ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ και τις καθημερινές σου ανάγκες. Μέσα σε αυτές τις τάσεις βρίσκονται και τα πανωφόρια, τα οποία μπορεί ακόμα να μην είναι απαραίτητα, σύντομα όμως θα γίνουν. Επίσης, ίσως σου χρειαστεί κάτι ελαφρύ γι’ αυτές τις μέρες που και γι’ αυτό έχουν φροντίσει οι τάσεις.

Χοντρά ή όχι πάντως τα πανωφόρια της σεζόν που μόλις ξεκίνησε είναι πολλά και η αλήθεια είναι ότι δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Παλτό, trench coats, rainy coats, leather jackets και puffers είναι μόνο μερικά από όσα θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα – γιατί όχι; – θα δώσουν ένα touch ανανέωσης στο προσωπικό σου στιλ.

Παραπάνω θα βρεις 8 από τα πιο δημοφιλή trends στα πανωφόρια και πριν επενδύσεις, θυμήσου ότι αυτή τη χρονιά η ντουλάπα της μαμάς, μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη.

Anima print: Η τάση που θα κυριαρχήσει παντού, επομένως και στα πανωφόρια.

Κλασσική αξία σε κάθε ντουλάπα που φέτος θα αναδειχθεί στο street style.

Το leather jacket που ήξερες, φέτος θα γίνει λίγο πιο μακρύ και θα συνοδεύει τα πιο sophisticated outfits.

H καμπαρντίνα στα καλύτερά της φέτος, σε πιο cool εφαρμογή για τα urban looks.

Τα παστέλ συνεχίζουν να υπάρχουν και να κάνουν αίσθηση με το γαλάζιο να είναι η καλύτερη επιλογή.

Τα puffers τα θυμήθηκες πέρσι και φέτος θα τα φορεθούν πολύ περισσότερο, αφού μπορούν να συμμορφωθούν εύκολα σχεδόν σε όλα τα στιλ.

Τα vinyl πανωφόρια είναι το comeback στις τάσεις που θα κάνει το street style σου λίγο πιο παιχνιδιάρικο.

https://limeandlife.com

Advertisements