Τον περασμένο Απρίλιο υποδεχθήκαμε στο Σούνιο το συνεργείο και τους πρωταγωνιστές της σειράς «The Little Drummer Girl» (Η Μικρή Τυμπανίστρια) για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής μεταφοράς από το βρετανικό BBC και το αμερικανικό AMC του γνωστού κατασκοπικού μυθιστορήματος του Τζον Λε Καρέ.

Στις αρχές Ιουνίου η παραγωγή ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη χώρα μας έχοντας περάσει από την Αθήνα, την Ελευσίνα, τη Νίκαια και την (καμένη πλέον) Κινέτα. Με τη σειρά αυτή κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ο σκηνοθέτης του «Oldboy» Παρκ Τσαν Γουκ, ενώ πρωταγωνιστούν οι Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Φλόρενς Πιου και Μάικλ Σάνον. Ο πρώτος υποδύεται τον ισραηλινό πράκτορα Μπέκερ που στα 70s προσεγγίζει την ανερχόμενη νεαρή ηθοποιό Τσάρλι (Πιου) που κάνει διακοπές στην Ελλάδα και την εμπλέκει σε μια επικίνδυνη υπόθεση κατασκοπείας με ενορχηστρωτή τον Κουρτς (Σάνον).

Στο πρώτο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το BBC One και το αμερικανικό AMC (συμπαραγωγοί της σειράς), βλέπουμε λίγη Ακρόπολη, λίγο Σούνιο, λίγη παραλία και ανυπομονούμε για περισσότερα. Το «The Little Drummer Girl» θα κάνει την αμερικανική του πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου, ενώ τα δύο πρώτα επεισόδια θα προβληθούν ως ταινία στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου στις 14 Οκτωβρίου.

Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Φλόρενς Πιου

Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Μάικλ Σάνον

Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ

https://www.reader.gr

Advertisements