Αναμφίβολα, αυτή τη σεζόν τα sock booties έχουν περίοπτη θέση στα trends και το πιθανότερο είναι να μην τα προσπεράσεις. Σαφώς και δεν κάνουν φέτος το ντεμπούτο τους. Πρόκειται για ένα ακόμα comeback στα trends που ξεκίνησε από πέρσι να εμφανίζεται δειλά-δειλά και τώρα πια έχει μπει στη λίστα με τα αγαπημένα shoe trends.
Η αλήθεια είναι όμως ότι έχουν μία ιδιαιτερότητα σαν παπούτσια λόγω της ενσωματωμένης κάλτσας που αγκαλιάζει το πόδι. Ένας λάθος συνδυασμός και αντί τα sock booties να απογειώσουν το outfit σου, θα το καταστρέψουν. Και καμία δεν το θέλει αυτό.

Δεν χρειάζεται όμως να τα αποφύγεις, αρκεί να είσαι προσεκτική και να τα υιοθετήσεις με βάση το δικό σου στιλ. Να τα φοράς με τα σωστά ρούχα και κυρίως να δίνεις σημασία στο μήκος του παντελονιού ή της φούστας. Περισσότερες λεπτομέρειες όμως, θα βρεις στην gallery παραπάνω.
Όταν αγοράσεις sock booties πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις με γυμνό πόδι για να καταλάβεις το ακριβές σημείο του ποδιού που σταματούν.

Καλό είναι να μην κόβουν τις γάμπες σου στη μέση για να μπορείς να τα φορέσεις με mini ή midi φούστα.

Τα sock sneakers είναι η πιο safe λύση για να τα φοράς καθημερινά.

Η mini φούστα μαζί με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα sock booties είναι ιδανικός συνδυασμός για να αναδείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου.

 

Φυσικά ταιριάζουν άψογα με παντελόνι και είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος να τα συνδυάσεις.

https://limeandlife.com

Advertisements