Αυτή τη γυναίκα ποιος δεν την παραδέχτηκε; Ποια γυναίκα δεν καμάρωσε την αυτοπεποίθηση και τον τρόπο με τον οποίο έκανε κάθε της ατέλεια ατού της, κερδίζοντας παράλληλα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για κάθε της editorial;

Η Ashley Graham –το διασημότερο plus size μοντέλο του κόσμου- δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα ακριβοπληρωμένα μοντέλα που πλασάρουν το skinny πρότυπο που τα τελευταία χρόνια έχει… χάσει έδαφος, με την ίδια να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα να αφήσει στην άκρη την εντυπωσιακή της εικόνα και να ποζάρει ως κορίτσι της διπλανή πόρτας. 

Γιατί αυτό ακριβώς είναι! Όταν τα φωτογραφικά φλας σβήνουν και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της επιτρέπουν να ξοδέψει την ημέρα της ως ένα κορίτσι που ουδεμία σχέση έχει με τον καλλιτεχνικό χώρο, η 30χρονη σήμερα Ashley βρίσκει περιττό να μακιγιαριστεί και να ποζάρει σαν μοντέλο.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει συχνά στα social media την απεικονίζουν εντελώς ανεπιτήδευτη, με τα μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα και το πρόσωπό της μόνο με την ενυδατική της κρέμα.

Και μάντεψε! Η γοητεία της είναι αδιαμφισβήτητη. Δεν είναι τυχαίο που η ίδια δεν παραλείπει να τονίζει συνεχώς στις γυναίκες που την ακολουθούν στο Instagram ότι το παν είναι να είμαστε  καλά με τον εαυτό μας και να μην πασχίζουμε συνεχώς να προβάλλουμε έναν φαινομενικά τέλειο εαυτό.

Η Ashley είναι σαν εμάς. Έχει τα δυνατά της σημεία, έχει και τα ψεγάδια της. Αυτή είναι και η ομορφιά της, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της. 

Πώς να μην την αγαπάς αυτή τη γυναίκα;

https://limeandlife.com

Advertisements