Ελεονώρα Μελέτη:

Δεν… μασάει τα λόγια της και ότι έχει να πει, το λέει ευθέως! Οι συνεντεύξεις μαζί της είναι πάντα χείμαρρος αφού δεν διστάζει να… «καρφώσει» και να αποκαλύψει τα πάντα χωρίς φόβο.

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΙ.

Σε τι στάδιο βρίσκεται η δικαστική της διαμάχη με το κανάλι; Την αποκάλυψη έκανε η Ελεονώρα στην δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι.

«Μέχρι στιγμής έχει λήξει το πρώτο δικαστικό κομμάτι, στο οποίο αποζημιώθηκα για ψυχική οδύνη. Το δεύτερο κομμάτι που αφορά σε διαφυγόντα κέρδη, δεν έχει ακόμα εκδικαστεί. Δούλευα κανονικά μέχρι που φύγαμε για διακοπές αρχές Αυγούστου και στελεχώναμε την εκπομπή που θα κάναμε, καθημερινή εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, όπως άλλωστε είχα ανακοινώσει με την άδεια του σταθμού σε κανονισμένη από το σταθμό συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό. το κανάλι όμως, μου ανακοίνωσε στις 28 Αυγούστου πως ολοκληρώνουμε την συνεργασία μας. Όλο αυτό που συνέβη με τον ΣΚΑΙ, συνέπεσε με μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής μου. Στο πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης μου, δεν ήμουν καθόλου καλά. Είχα ζαλάδες, ναυτία, ανορεξία, έχασα κιλά. Η στιγμή που αποφάσισα να κινηθώ νομικά ήταν όταν ενώ δεν είχα υπογράψει καμία παραίτηση, εκείνοι, γνωρίζοντας πως είμαι και έγκυος δήλωσαν ψευδή παραίτηση στην επιθεώρηση εργασίας», εξηγεί.

Πως προέκυψε όμως η συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του DWTS; «Κάναμε ένα ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο. Αρχικά, με τον ΑΝΤ1 συζητήσαμε να κάνουμε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα το Late Night, αλλά αυτή η ιδέα τελικά δεν προχώρησε. Υπήρξε άλλη μια πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά τότε του είπα πως είμαι έγκυος κι έτσι καταλήξαμε στο DWTS που θα είχε συγκεκριμένη διάρκεια. Για μια ακόμα φορά πέρασα πολύ όμορφα» είπε.

https://www.youweekly.gr

Advertisements