Αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές, πολλά από αυτά κόσμησαν τα εξώφυλλα περιοδικών, άλλα ακολούθησαν το δρόμο της υποκριτικής κι άλλα έχουν αφήσει πίσω τους το κεφάλαιο της τηλεόρασης. Παιδιά που πρωταγωνίστησαν σε αγαπημένες σειρές, μεγάλωσαν και έχουν γίνει αγνώριστα.

Γιώργος Λιάτης
Σειρά: «Πολυκατοικία», Mega
Ρόλος: Πέτρος Μπαλαφούτης

Άφησε τη σφραγίδα του στη σειρά του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού, υποδυόμενος του γιο του Παύλου Χαϊκάλη. Πλέον, γι’ αυτόν η τηλεόραση ανήκει στο παρελθόν καθώς δεν ακολούθησε το επάγγελμα του ηθοποιού. Ο Γιώργος Λιάτης, σήμερα, 50 κιλά πιο αδύνατος, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στην πολιτική.

Εύα Δαελή
Σειρά: «Ευτυχισμένοι Μαζί», Mega
Ρόλος: Φίφη 

Το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη έγινε σε μικρή ηλικία, όταν υποδύθηκε την κόρη της Κατερίνας Λέχου στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί». Η Εύα Δαελή, που συστήθηκε ως Φίφη, έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές με πιο πρόσφατη το «Έλα στη θέση μου» του Alpha.

Δήμητρα Δουμένη
Σειρά: «Λένη», Mega
Ρόλος: Όλια 

«Τα αθώα εκείνα χρόνια που έπαιζα στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη τα θυμάμαι με πολλή αγάπη. Ήταν σαν παιχνίδι. Πλέον δεν ασχολούμαι με την υποκριτική. Ασχολούμαι με άλλα πράγματα, κυρίως με το κλασικό τραγούδι που μου αρέσει πολύ», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Δήμητρα Δουμένη ή αλλιώς η μικρή Όλια της σειράς «Λένη».

Πάρης Σκαρτσολιάς
Σειρά: «Το Καφέ της χαράς», Ant1
Ρόλος: Μανωλάκης

Εμφανίστηκε, για πρώτη φορά, στο κωμικό σίριαλ «Το Καφέ της Χαράς», όταν ήταν μόλις 12 ετών. Μετά το τέλος της σειράς, αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα για να αφοσιωθεί στις σπουδές του. Σήμερα, ο 27χρονος Μανωλάκης, κατά κόσμον Πάρης Σκαρτσολιάς, συνεχίζει την πορεία του στην TV παίζοντας σε σειρές, ενώ συμμετέχει και σε θεατρικές παραστάσεις.

Αναστασία Τσιλιμπίου
Σειρά: «Για την καρδιά ενός αγγέλου», Alpha
Ρόλος: Ελπίδα 

Η 20χρονη Αναστασία Τσιλιμπίου ξεκίνησε από μικρή στο δύσκολο και απαιτητικό χώρο της υποκριτικής και γρήγορα έκανε αισθητή την παρουσία της. Η παρθενική της εμφάνιση ήταν το 2006, όταν έπαιξε την κόρη της Ναταλίας Δραγούμη στο σίριαλ «Για την καρδιά ενός αγγέλου». Τέσσερα χρόνια αργότερα, έκανε δυναμική επιστροφή με την επιτυχημένη σειρά του Mega «Το Νησί», ενώ ακολούθησε η συμμετοχή της στην τηλεοπτική υπερπαραγωγή της Τουρκίας «Kosem Sultan».

Σάββας Σαλίπας
Σειρά: «Ευτυχισμένοι Μαζί», Mega
Ρόλος: Γιαννάκης

Ως ο μικρότερος γιος του Γιάννη Μπέζου στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» έκλεβε τις εντυπώσεις. Ο «Γιαννάκης», σήμερα, είναι έφηβος που έχει αφοσιωθεί στο διάβασμα και τις σπουδές του, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την υποκριτική. Από τις τελευταίες του εμφανίσεις ήταν αυτή στη σειρά «Χωρίς εσένα» που προβλήθηκε από τον Ant1.

https://www.reader.gr

Advertisements