Πριν από δύο καλοκαίρια συζητούσαμε τον χωρισμό τους, αυτό το καλοκαίρι μας απασχολεί η διατροφή που σύμφωνα με την Αντζελίνα ο Μπραντ δεν δίνει.

Μετά λοιπόν από τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε η δικηγόρος της Τζολί που υποστηρίζουν ότι ο πρώην συζυγός της δεν έχει δώσει δεκάρα τσακιστή για τα παιδιά τους, ο Πιτ αποφάσισε με τον ίδιο τρόπο να απαντήσει στις κατηγορίες της.

Πιο συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του ηθοποιού κατέθεσε αντίστοιχα δικαστικά έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με τα οποία ο Πιτ έχει δώσει ήδη πάνω από 1,3 εκατομμυρία δολάρια σε λογαριασμούς για την πρώην σύζυγό του και τα έξι τους παιδιά μετά τον χωρισμό τους το 2016. Επίσης, οι νομικοί συνεργάτες του, στα ίδια έγγραφα ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζονται ότι ο πελάτης τους έχει «φιλοδωρήσει» την Τζολί με 8 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά του τωρινού της σπιτιού. Όσο για τις κατηγορίες της ηθοποιού, τις χαρακτηρίζουν ανυπόστατες και ως μία «ανεπαρκώς συγκεκαλυμμένη απόπειρά της να χειραγωγήσει την κάλυψη του θέματος από τα ΜΜΕ».

Επιπλέον, στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, οι δικηγόροι του διάσημου πρωταγωνιστή υποστηρίζουν ότι ο Μπραντ Πιτ δάνεισε στη Τζολί 8 εκατομμύρια δολάρια για να τη βοηθήσει να αγοράσει το σπίτι που μένει τώρα.

Θυμίζουμε ότι μόλις μία ημέρα πριν η συνήγορος της Τζολί Σαμάνθα Μπλέι ΝτιΤζιν είχε διευκρινίσει πως προχώρησε με την πελάτισσά της σε αυτήν την κίνηση για «να «κλείσει» ο γάμος τους με έναν τρόπο που ξεκαθαρίζει το «μονοπάτι» προς το επόμενο στάδιο των ζωών τους που θα τους επιτρέπει να επαναδεσμευτούν ως πιστοί γονείς προς τα παιδιά τους».

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2016 με αιτιολογία αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους, ενώ χθες η ΝτιΤζιν ζήτησε από το δικαστήριο να προγραμματίσει μια συνάντηση ενώπιον δικαστή, ώστε να αντιμετωπιστεί το οικονομικό ζήτημα μεταξύ τους.

Μένει μόνο να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή της μετά την αντεπίθεση του πρώην συζύγου της.

https://www.reader.gr

Advertisements