Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τα αδέρφια του. Αφορμή για αυτό στάθηκε η φωτογράφηση που έκανε μαζί τους για το περιοδικό Hello.

«Είπα να τους εκμεταλλευτώ μετά από 12 χρόνια» ανέφερε αστειευόμενος ο τραγουδιστής για την απόφαση να κάνει αυτή τη φωτογράφηση.

Ο Κώστας Μαρτάκης είναι ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέρφια με την, αδερφή του Τίνα να ακολουθεί και το Νίκο που είναι ο μικρότερος.

Ο τραγουδιστής μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για αυτούς.

«Η αδερφή μου κάνει το πιο δύσκολο-για μένα-επάγγελμα, αυτό της μητέρας, έχει δυο παιδάκια που τα μεγαλώνει και είναι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προσπαθώ βέβαια να την πείσω να ασχοληθεί με το μπάσκετ, γιατί έπαιζε παλιότερα. Προσπαθώ να την πείσω να μάθει να κάνει προπονήσεις σε κορίτσια και αγόρια. Εγώ μέσα από εκείνη έμαθα το μπάσκετ. Ο αδερφός μ0ου ασχολείται με το ρούχο. Είναι σε μια εταιρεία με ρούχα που φτιάχνουν τα κοστούμια πάνω σου» και συνέχισε «Είναι πάντα δίπλα μου σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά μου. Βέβαια πλέον τους έχω κόψει τη πρεμιέρα. Ενώ στην αρχή ήθελα να έχω δικά μου άτομα από κάτω στη πρεμιέρα πλέον με αγχώνει. Έρχονται μετά. Πάντα συζητάμε για τα επαγγελματικά μου»

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στη περίοδο που συμμετείχε στην εκπομπή «Καλημερούδια» και το λόγο που αποχώρησε νωρίτερα

«Έφυγα νωρίτερα γιατί ήθελα να ασκήσω πίεση στο Mega. Ήταν πάρα πολύς κόσμος απλήρωτοι. Τους είπα ότι δε μπορώ να συνεχίσω γιατί έχουμε κάνει μια συμφωνία που δε τηρείται, και εγώ έχω και άλλο επάγγελμα από το οποίο ζω και συντηρούμαι, ο κόσμος που είναι εδώ είναι απλήρωτοι και θεωρώ ότι είναι λάθος και αν μπορώ να σας δημιουργήσω ένα πρόβλημα, θα το κάνω. Το έκανα και λίγο εκ του ασφαλούς γιατί είχα και άλλη δουλειά αλλά θεωρούσα ότι είναι πολύ ανέντιμο. Σίγουρα υπήρχαν και άλλα προβλήματα στο κανάλι, και οι άνθρωποι που είχαμε τις διαφωνίες μας δεν έφταιγαν απόλυτα».

http://www.peoplegreece.com

Advertisements