Λίγοι άνθρωποι στο Χόλιγουντ δουλεύουν τόσο σκληρά όσο η Τζένιφερ Λόπεζ, η αλήθεια να λέγεται. Οπότε δεν είναι καθόλου απρόσμενο σαν γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται για πρωταγωνίστρια στην ταινία Hustlers.

Σύμφωνα με το Variety, το Hustlers θα προσαρμόσει στη μεγάλη οθόνη ένα άρθρο του New York Magazine αναφορικά με μία ομάδα από στρίπερς στη Νέα Υόρκη που φαντάζονταν εαυτούς κάτι σαν σύγχρονες Ρομπέν των Δασών, εξαπατώντας την πάμπλουτη πελατεία τους για να κρατήσουν τα χρήματα οι ίδιες.

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη στο 100%, όλοι υποθέτουν ότι η Λόπεζ θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που ουσιαστικά είναι ο ιθύνων νους της παρέας. Στο άρθρο ο ρόλος της περιγράφεται ως μία ανύπαντρη μητέρα από το Μπρονξ, ένας γόνιμος συνδυασμός της Τζέσικα Ράμπιτ στο κορμί και του Γκόρντον Γκέκο όσον αφορά στο επιχειρηματικό μυαλό.

Η σκηνοθέτης της ταινίας Λορίν Σκαφάρια δηλώνει στο μεταξύ ενθουσιασμένη με την επιλογή της Λόπεζ: «Δεν υπάρχει άλλη ηθοποιός που θα μπορούσε να ενσαρκώσει αυτόν τον ωμό και δυναμικό χαρακτήρα με τόση ανθρωπιά και εξυπνάδα. Αυτή ήταν πάντα η Λόπεζ», επεσήμανε, για να προσθέσει αμέσως πως το κλαμπ των στρίπερς είναι κάτι σαν μικρογραφία της κοινωνίας: «Πάντα έλεγαν στους άντρες ότι αξίζουν όσα και οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί. Στις γυναίκες από την άλλη, ότι αξίζουν τη συμμετρία που έχουν τα πρόσωπά τους, τα κορμιά τους, η ομορφιά τους και σ’ αυτά ακριβώς βασίζεται η ταινία. Οι κανόνες του κλαμπ είναι οι κανόνες του κόσμου.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ταινία θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως ένα είδος στροφής στην ποιότητα για τη Λόπεζ που ναι μεν ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική στα μέσα του 2000 με πιο εναλλακτικές ταινίες (An Unfinished Life, Bordertown, El Cantante), αλλά στην πορεία συνέχισε με πιο εμπορικές επιλογές και κυρίως εύπεπτες κομεντί.

 

πηγή

http://www.reader.gr

Advertisements