Και ο Σιμόν Λε Μπον των Duran Duran βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Σερίν Χαρίρι, ο τραγουδιστής φέρεται να προέβη σε ασελγή κίνηση απέναντί της το 1995, όταν εκείνη εργαζόταν σε κατάστημα δίσκων του Λος ‘Άντζελες.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν εκεί για να υπογράψει αυτόγραφα και κατηγορείται από την Χαρίρι ότι προσπάθησε να αγγίξει τα γεννητικά της όργανα. Μάλιστα, κατά τον δικηγόρο της που έκανε δηλώσεις σε εφημερίδα του Ντιτρόιτ, ο Λε Μπον είχε συμφωνήσει να συναντηθεί μαζί της, την απέφευγε συστηματικά με δικαιολογίες με αποτέλεσμα να δώσει στη δημοσιότητα το περιστατικό.

Από την πλευρά του ο Λε Μπον απέκρουσε τις κατηγορίες μέσω μιας δημοσίευσης στην επίσημη σελίδα των Duran Duran στο Facebook:

Duran Duran

την Τετάρτη

In regard to yesterday’s Facebook post by Shereen Hariri, Simon has offered the following response:

«I have read the statement which Ms. Hariri posted yesterday on Facebook about a record signing 23 years ago at Wherehouse in L.A.

The behavior that Ms Hariri has accused me of, would have been just as inappropriate and unacceptable to me then as it is today. But the allegation is simply untrue.

Δείτε περισσότερα

Μεταξύ άλλων, έγραψε: «Η συμπεριφορά για την οποία με κατηγορεί η κυρία Χαρίρι θα ήταν ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη, και τότε όπως και τώρα. Όμως, η κατηγορία είναι απλά αναληθής. Όταν με προσέγγισε σχετικά με τον ισχυρισμό της, πριν από μήνες, πρότεινα να συναντηθούμε ώστε να το ξεκαθαρίσουμε. Όμως αυτή αποφάσισε να το καταγγείλει δημόσια. Δεν είμαι από αυτούς που δεν παραδέχονται τα λάθη τους. Όμως δεν μπορώ να απολογηθώ για κάτι που δεν έχω κάνει».

https://www.reader.gr

Advertisements