Ο make up artist της Beyoncé μας αποκαλύπτει τα top beauty trends της σεζόν!
Ο make up artist της Beyoncé, Sir John, μίλησε στο Well+Good και μας παρουσίασε τα 4 πιο must trends στο μακιγιάζ! Ο Sir John επιμένει στη χρήση προϊόντων για τα χείλη με πιο natural αποχρώσεις.

Cool τόνοι στα χείλη

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε soft pink, ανοιχτό λιλά και raspberry. Όσον αφορά τα μάτια, προσπάθησε να δημιουργήσεις μια αντίθεση, χρησιμοποιώντας έντονους τόνους του μπλε!

Περιόρισε το contouring

Σύμφωνα με τον Sir John, η εποχή του contouring έχει περάσει και ήρθε η μεγάλη στιγμή του highlighter. Χρησιμοποίησε προϊόντα για λάμψη στα σημεία που θα έκανες παλιότερα το contouring. Δημιούργησε αυτές τις γραμμές με highlighter και θα έχεις ένα πιο glowy και φυσικό αποτέλεσμα.

Glitter

Το glitter επιστρέφει, όπως και τα περισσότερα trends των ’90s! Ο Sir John τονίζει πως τα εκπληκτικά looks στο Coachella βοήθησαν πολύ σ’ αυτή την επιστροφή. Θα δούμε κυρίως unicorn glitter looks αλλά και πιο απλά χρώματα στο μακιγιάζ των ματιών αλλά και στα χείλη για περισσότερη λάμψη και ένταση.

Ζεστά χρώματα στα μάτια

Αν στα χείλη οι cool τόνοι είναι must, τότε στα μάτια θα δούμε τα πιο ζεστά χρώματα. Τα πιο δημοφιλή φαίνεται να είναι τα κόκκινα και τα πιο έντονα σε στιλ terracotta! Αν δεν είσαι έτοιμη να τολμήσεις ένα έντονο χρώμα σε όλο το make up των ματιών, διατήρησε το φυσικό look και πρόσθεσε μία κόκκινη σκιά στις γωνίες.

Advertisements