Το πρόγραμμά του για τη νέα χρονιά ετοιμάζει, από τώρα, το Star, έχοντας ανακοινώσει ότι θα συνεχιστεί με τρίτο κύκλο το «MasterChef» καθώς και το ότι θα βγει στον αέρα το «MasterChef Junior».

Πριν λίγα 24ώρα, ανακοινώθηκε ότι θα προβληθεί και το fashion project «Next Top Model», που έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση το 2009, μέσα από τη συχνότητα του Ant1. Τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα από το κανάλι της Κηφισιάς, με τους ιθύνοντες του σταθμού να βγάζουν δελτίο τύπου.

«Εμπνευσμένο από το super model Tyra Banks, το 2003, το project έχει συμπληρώσει στην Αμερική 24 πετυχημένες σεζόν, έχει προβληθεί σε πάνω από 30 χώρες και έχει αναδείξει μοντέλα διεθνούς εμβέλειας! Φέτος, ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός επανέρχεται στη χώρα μας μέσα από τους δέκτες του Star. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μοντέλα συναντούν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας για μία σειρά απαιτητικών δοκιμασιών και εντατικού training, που προσομοιάζει τις πραγματικές συνθήκες πίσω από τον λαμπερό κόσμο του modelling. Εξώφυλλα, φωτογραφίσεις, castings, διαφημιστικά και προβολή στα social media, συναντούν την πραγματικότητα, την πειθαρχεία και τη σκληρή δουλειά, που απαιτεί η βιομηχανία της μόδας.

Σε κάθε βήμα των κοριτσιών βρίσκεται μια ομάδα από Έλληνες διάσημους ειδικούς του χώρου, που παρακολουθεί και κρίνει την απόδοση τους. Είναι αυτοί, που έχουν τον τελικό λόγο και που επιλέγουν, «προπονούν» και αξιολογούν την εξέλιξη τους μέχρι το τέλος και τον απόλυτο στόχο: την κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ» αναφέρεται.

Αν και ακόμη τα στελέχη του Star βρίσκονται σε συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρότζεκτ, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν η Βίκυ Καγιά αναλάβει χρέη κεντρικής παρουσιάστριας. Είναι, άλλωστε, το ίδιο πρόσωπο που παρουσίασε το κόνσεπτ στον Ant1.

https://www.reader.gr

Advertisements