Περπάτησε στους δρόμους της πόλης κάτω απο αυστηρά μέτρα ασφαλείαςΣτα Καλάβρυτα με τον οδοντωτό η Εμίρισσα του Κατάρ

Με τον Οδοντωτό από το Διακοπτό, έφτασε στα Καλάβρυτα η Εμίρισσα του Κατάρ Sheikha Al-Mayassa.

Η Εμίρισσα, επιβιβάστηκε στο Διακοπτό, απόλαυσε την διαδρομή και έφτασε στα Καλάβρυτα στις 12:40 όπου την υποδέχθηκε ο βοηθός Δημάρχου κ. Μαγκαφάς που της προσέφερε αναμνηστικά των Καλαβρύτων.

310

Η Sheikha Al-Mayassa, σύμφωνα με kalavrytanews.com περπάτησε στον πεζόδρομο κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και θα ακολουθήσει επίσκεψη της σε διάφορα σημεία των Καλαβρύτων, ιστορικού και τουριστικού ενδιαφέροντος,

H Sheikha Al-Mayassa Μπιντ Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι (γεννήθηκε το 1983) είναι η αδελφή του Εμίρη Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι και κόρη του μεγάλου Εμίρη της χώρας Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θανί. Επίσης είναι η πρώην Πρώτη Κυρία Moza bint Nasser.

Είναι Πρόεδρος των Μουσείων του Κατάρ και υπεύθυνη για την καλλιέργεια σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή. Ο πλούτος και ο ρόλος της Sheikha Al Mayassa ως Προέδρου των Μουσείων του Κατάρ την καθιστούν ως άτομο με μεγάλη παγκόσμια επιρροή στους συλλέκτες τέχνης. Η Bloomberg ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός εξαγοράς της για τα μουσεία του Κατάρ εκτιμάται σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως και όπως καταγράφεται σε επίσημες αναφορές, λέγεται ότι αγόρασε το πιο ακριβό ζωγραφικής στον κόσμο, του Paul Gauguin «Όταν Θα με παντρευτείς;» – το 2015 για 300 εκατομμύρια $.

103

Είναι επίσης πρόεδρος του Ινστιτούτου Κινηματογράφου της Ντόχα, το οποίο συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca για την παραγωγή αρκετών ετήσιων επαναλήψεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ντόχα Tribeca.

Ο πατέρας της Sheikha Al Mayassa ίδρυσε το Παγκόσμιο ειδησεογραφικό δίκτυο «Al Jazeera».

https://www.newsbeast.gr

Advertisements