Τι συμβαίνει με το γάμο του διάσημου πρώην μοντέλου;

Τι συμβαίνει στο γάμο της Cindy Crawford; Τα δημοσιεύματα για προβλήματα που κάνουν το γύρο

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα θέλουν τον πολυετή γάμο της Cindy Crawford και του Rande Gerber να περνά σοβαρή κρίση και το ζευγάρι να κάνει απέλπιδες προσπάθειες για να τον σώσει. Μάλιστα, στην προσπάθεια τους να εκτονωθεί η κατάσταση και να σώσουν το γάμο τους, έκαναν διακοπές στο Μαϊάμι.

Αυτό, τουλάχιστον υποστηρίζει το αμερικανικό περιοδικό Star. Και δεν είναι η πρώτη φορά, που το εν λόγω περιοδικό γράφει για κρίση στο γάμο ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Ήταν το περασμένο καλοκαίρι όταν τότε λεγόταν ότι το ζευγάρι είναι κοντά στον χωρισμό και ότι προσπαθούν να βρουν τρόπο να μοιράσουν την τεράστια περιουσία τους, αφού και οι δύο είναι πολύ πετυχημένοι στο χώρο τους.

View this post on Instagram

Outta here ✈️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν και στο επόμενο διάστημα το ζευγάρι συνέχιζε κανονικά και αγαπημένα τον έγγαμο βίο του. Μέχρι που «έσκασαν» ξανά οι φήμες και νέα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι και πάλι προσπαθεί να σώσει το γάμο του και πως το πρόσφατο ταξίδι στο Μαϊάμι, ήταν γι’ αυτόν το σκοπό. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο gossipcop δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω και το ταξίδι ήταν απλά αναψυχής, με αφορμή τις πασχαλινές διακοπές. Μάλιστα, τη διάψευση φέρεται να την έκανε πηγή κοντά στο ζευγάρι!

Δείτε στην παρακάτω photo gallery ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού, από το Instagram.

https://www.mothersblog.gr

Advertisements