Ένα ιδιαίτερο επεισόδιο είδαμε χθες στο MasterChef καθώς οι διαγωνιζόμενοι συναντήθηκαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εκτός από αυτή τη μεγάλη έκπληξη οι παίκτες του διαγωνισμού μαζί με τον αδερφό του Χρήστου και τους κριτές επισκέφτηκαν το μαγαζί του Σελίμ Σελτζούκ, ενός παίκτης που άφησε το στίγμα του στο παιχνίδι τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά και για το χιούμορ του.

Μετά τη δοκιμασία του επεισοδίου, στην οποία νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος, όλοι οι παίκτες με τη συνοδεία των κριτών έκαναν «ντου» στο μαγαζί του Σελίμ. Παίκτες και κριτές απόλαυσαν τις σπεσιαλιτέ του πρώην παίκτη του MasterChef, του οποίου η χαρά όταν τους είδε πάλι από κοντά σχεδόν δύο μήνες μετά την αποχώρησή του, ήταν απερίγραπτη.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα ευτράπελα  αφού ο Πάνος Ιωαννίδης ανέλαβε τον ρόλο του σερβιτόρου, ενώ κάποιοι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα του Σελίμ και έμαθαν τα μυστικά κουζίνας του.

«Ο Ιωαννίδης είναι πολύ καλός σεφ. Σήμερα δοκιμάσαμε αν κάνει και για σερβιτόρος. Το κατάφερε, μπράβο του! Θα τον πάρω σαν σερβιτόρο στο μαγαζί..!», δήλωσε αργότερα στην κάμερα ο Σελίμ με το ιδιαίτερο χιούμορ που τον διακατέχει.

https://www.altsantiri.gr

Advertisements