Η ενδυματολογική και άκρως πολιτική επιλογή του Rod Salka προφανώς εκνεύρισε τον Francisco Vargas ÎœÎµÎ¾Î¹ÎºÎ±Î½ÏŒÏ‚ μποξερ ισοπέδωσε αμερικανό που φορούσε σορτσάκι με το… τείχος του Τραμπ

Το μποξ είναι ένα ούτως ή άλλως ένα άθλημα στο οποίο πολλοί αθλητές είναι ευέξαπτοι ή  και οξύθυμοι και στήνουν τσαμπουκάδες για ψύλλου πήδημα εντός ή εκτός ρινγκ. Τα πράγματα γίνονται, ωστόσο, λίγο πιο σύνθετα όταν μέσα σε αυτό το σκηνικό εμπλέκεται η πολιτική!

Κάτι ανάλογο έγινε και πριν από μερικές ημέρες στην Καλιφόρνια όταν ένας αμερικανός μποξέρ ονόματι Rod «Lightning» Salka αντιμετώπιζε τον Μεξικανό Francisco «El Bandido» Vargas. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Όταν ο Salka εμφανίστηκε στο ρίνγκ φορώντας ένα σορτσάκι στα χρώματα των ΗΠΑ που είχε πάνω το σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ «πρώτα η Αμερική» και σχέδιο που παραπέμπει στο υπό ανέγερση τοίχος με το Μεξικό, το μάτι του Vargas… γυάλισε.

Το αθλητικό κομμάτι πήγε περίπατο, το πολιτικό κέρδισε τη θέση του και οι μπουνιές έπεφταν βροχή. Ο Vargas «σήκωσε το γάντι» και έδωσε ένα καλό μάθημα στον προκλητικό Salka ο οποίος μπόρεσε μετά βίας να φτάσει μέχρι τον έκτο γύρο οπότε και ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα.

Μεξικανός μποξερ ισοπέδωσε αμερικανό που φορούσε σορτσάκι με το… τείχος του Τραμπ
Advertisements