Πυροβολισμοί στο Αιγάλεω! Τέσσερις σφαίρες και εισβολή σε ψησταριά – Ένας τραυματίας | Newsit.grΣκηνές από την “άγρια Δύση” εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Αιγάλεω. Τέσσερις πυροβολισμοί έπεσαν μέσα στη νύχτα με δυο αγνώστους να βάζουν στο στόχαστρο μια ψησταριά στην οποία στη συνέχεια εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια.

Οι πυροβολισμοί σήμαναν συναγερμό στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr Οι δυο άγνωστοι σταμάτησαν με μια μηχανή έξω από την ψησταριά έστρεψαν τα πιστόλια προς το κατάστημα και πυροβόλησαν τέσσερις φορές.

Την ώρα εκείνη μέσα στο κατάστημα βρισκόταν ο ιδιοκτήτης, οι υπάλληλοι και μια παρέα σε ένα από τα τραπέζια του καταστήματος. Από ένα θαύμα οι σφαίρες δεν τραυμάτισαν κανέναν.

Οι ένοπλοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Μπήκαν στην ψησταριά και άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους πελάτες του καταστήματος.

Οι δυο ένοπλοι στη συνέχεια βγήκαν από την ψησταριά, επιβιβάστηκαν στη μηχανή και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Παρά τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή δεν εντοπίστηκαν τα ίχνη τους.

Θ. Πάνου

http://www.newsit.gr

Advertisements