Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Ant1

Εξι «δυνατά», ολοκαίνουργια επεισόδια για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» έρχονται στον ΑΝΤ1! Το νερό μπήκε στο αυλάκι και ο Λάκης Λαζόπουλος έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια και εργάζεται πυρετωδώς για την τηλεοπτική επιστροφή του! Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο Λάκης έβαλε την υπογραφή του στο πολυπόθητο, για το κανάλι του Αμαρουσίου, συμβόλαιο συνεργασίας το βράδυ της Πέμπτης.

Εδώ και καιρό και βρίσκονταν πολύ κοντά στην τελική συμφωνία για την αναβίωση των «Δέκα μικρών Μήτσων» έπειτα από 14 χρόνια. Ωστόσο, κάποια διαδικαστικά θέματα και λεπτομέρειες της φιλόδοξης παραγωγής, που αφορούσαν τα σκηνικά και τους συνεργάτες -ηθοποιούς και τεχνικούς-, έγιναν η αιτία να καθυστερήσει η τελική συμφωνία.

Κι αυτό διότι η επιθυμία του Λάκη ήταν να βάλει την εμπνευσμένη δημιουργική σφραγίδα του σε ακόμη ένα άρτιο καλλιτεχνικό προϊόν, από αυτά που μας έχει συνηθίσει στη διάρκεια της επιτυχημένης πορείας του στη μικρή οθόνη, και δη στην κωμωδία.

Όσο για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σατιρικής σειράς, που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν πέσει στο τραπέζι δύο ημερομηνίες, η 24η ή η 31η Μαρτίου.

Για την ιστορία, οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» βγήκαν στον αέρα από το 1992 μέχρι το 2004 μέσα από τη συχνότητα του Mega και προβλήθηκαν συνολικά 48 επεισόδια. Ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος έγραφε τα σενάρια και πρωταγωνιστούσε, πλαισιωμένος από καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως η Ελένη Γερασιμίδου, ο Τάσος Παλαντζίδης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Παύλος Χαϊκάλης και πολλοί άλλοι.

Οι περισσότεροι από αυτούς αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους τους. Μαζί του στην τηλεοπτική επιστροφή του θα είναι φυσικά και η ταλαντούχα Σοφία Φιλιππίδου, με την οποία η χημεία τους ταίριαξε απολαυστικά και στο φετινό, πολύ επιτυχημένο, θεατρικό έργο του δημιουργού «Α-πελ-πι-σί-το».

http://www.govastileto.gr

Advertisements