Αγρίνιο: Στη φυλακή ο 30χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανήλικων

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 30χρονος, Δημήτρης Ματζαβίνος, που κατηγορείται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανήλικων στο Αγρίνιο.

Η μεταφορά του 30χρονου από και προς το Δικαστικό Mέγαρο στο Αγρίνιο το Σάββατο πραγματοποιήθηκε με μυστικότητα από τις αστυνομικές αρχές, που όπως φαίνεται ήθελαν πάση θυσία να μην το φέρουν σε επαφή με δημοσιογράφους αλλά και πολίτες.

Μετά την απολογία του που διήρκησε περίπου τρεις ώρες ο 30χρονος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος. Παρόντες ήταν και οι δυο συνήγοροί του κύριοι Τάτσης και Ψάρρης.

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο κ. Ψάρρης προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τη διαδικασία, χωρίς όμως να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες ως προς την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούνται διογκωμένες οι κατηγορίες σε βάρος του Δημήτρη Ματζαβίνου και υποστηρίζεται πως βασικές κατηγορίες δεν ισχύουν ή περιέχουν πολλές ασάφειες. Παράλληλα ο κατηγορούμενος αρνείται πως υπήρξε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με τους ανηλίκους, με τους οποίους βρίσκονταν.

Oι δηλώσεις του συνηγορού του 30χρονου Γιάννη Ψάρρη:

matzavinos-dikastiria-3-astynomia

http://www.zougla.gr

Advertisements