Το 2017 μπορεί να ήταν η χρονιά του millenial pink, αλλά για το 2018 δίνει τη θέση του στο λιλά. Η φρέσκια παστέλ απόχρωση ήταν σε όλες τις πασαρέλες της σεζόν SS18, ξεκινώντας από τη Victoria Beckham και την Tibi στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, μέχρι τον Emporio Armani στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και την Céline στο Παρίσι.

Σίγουρα, υπάρχουν κι άλλες παστέλ αποχρώσεις για τη σεζόν όπως το κίτρινο και το πράσινο της μέντας αλλά το απαλό μωβ είναι η απόχρωση που κερδίζει με διαφορά – ίσως επειδή το ultra violet ανακυρήχθηκε κι επίσημα το χρώμα του 2018 από την Pantone.

Bεβαίως καταλαβαίνουμε ότι τα παστέλ δεν είναι για όλους, αφού υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να δείξουν ελαφρώς γλυκανάλατα. Έτσι, πώς μπορείτε να φορέσετε την τάση; Ενας καλός τρόπος είναι να το επιλέξεις σε καθαρά shapes. Σκέψου ένα αυστηρό κοστούμι, ένα διαφανές τοπ ή ένα απλό slip-dress.

Aν παραμένεις διστακτική, ο πιο απλός και ασφαλής τρόπος να το ενσωματώσεις στη ντουλάπα σου είναι με αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι γόβες, μια τσάντα ή ακόμα και γυαλιά ηλίου.

Advertisements