Ο Χιου Γκραντ έγινε μπαμπάς για πέμπτη φορά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χιου Γκράντ και η σύζυγος του Άννα Έμπερστάιν, καθώς ήρθε στον κόσμο το πέμπτο τους παιδάκι, χωρίς όμως να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω!

Τη χαρμόσυνη είδηση για τη γέννηση του μωρού την έδωσε στη δημοσιότητα η Ελίζαμπεθ Χάρλει, με την οποία να σημειώσουμε ότι ο πασίγνωστος ηθοποιός ήταν μαζί για 13 ολόκληρα χρόνια!

Η πρώην σύντροφος του ηθοποιού είχε εμφανιστεί παλιότερα στη ζωντανή αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Watch What Happens» και είχε ερωτηθεί, αν αποτελεί για εκείνη έκπληξη ότι ο Χιου Γκραντ έχει αποκτήσει τρία παιδιά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και περιμένει ήδη το τέταρτο! Ωστόσο, η Χάρλεϊ είχε δείξει ότι γνώριζε για την επερχόμενη γέννηση της κόρης του Γκραντ και είχε δηλώσει ότι είναι έκπληκτη που ο ηθοποιός έχει τρία παιδιά, αλλά,  είχε συμπληρώσει ότι είναι πολύ καλός πατέρας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο  57χρονος σταρ του Χόλιγουντ και η γυναίκα της ζωής του έχουν άλλα δύο παιδιά, τον John Mungo που γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 2012 και το δεύτερο κατά σειρά που γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 2015 και είναι άγνωστο το όνομά του. Βέβαια, έχει ακόμα δύο παιδιά, την Tabitha τεσσάρων ετών και τον Felix δύο ετών από την σχέση του με την κινεζικής καταγωγής ηθοποιό Tinglan Hong!

http://www.fthis.gr

Advertisements