Το κόκκινο ντοσιέ της αμαρτίας του «καίει» τον ΑλβάροΌλοι πίστευαν ότι το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο θα ήταν ένα θρίλερ.

Ωστόσο, διαψεύστηκαν, καθώς αυτό βγήκε πολύ σύντομα, με τον Αλβάρο μάλιστα να κάνει πίσω στις απαιτήσεις του.

Σύμφωνα με το Λοιπόν, ο Αλέξης Μανθεάκης, παρέδωσε ο ίδιος στο πολυμελές επιτελείο των δικηγόρων της Αθηνάς Ωνάση κι εκεί καταγράφεται με κάθε λεπτομέρεια η άστατη ζωή το Ντόντα. Οι δικηγόροι μετά την παράδοση του ντοσιέ ανέλαβαν αμέσως δράση. Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να εντοπίσουν και να συναντηθούν με την Εβλετίδα call girl και της εξήγησαν πως ίσως χρειαστούν την κατάθεση της κατά την διάρκεια της διαδικασίας του διαζυγίου και την διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν τα πάντα για να είναι ασφαλής.

Μάλιστα, έγιναν τρία ραντεβού και στο τελευταίο η Ελβετίδα φέρεται να υπέγραψε συμφωνητικό, το οποίο είχε δύο σκέλη: Στο πρώτο αναφερόταν αναλυτικά στη σχέση που διατηρούσε για 8 χρόνια με τον Ντόντα και στο δεύτερο δήλωνε ρητά και κατηγορηματικά πως είναι διατεθειμένη να μιλήσει για τα πάντα ενώπιον των δικαστηρίων που θα εκδικαζόταν η λύση του γάμου. Αυτή η μαρτυρία έλυσε τα χέρια της Αθηνάς παρά το γεγονός πως όταν διάβασε τα όσα είπε το call girl εκείνη… κατέρρευσε.

Πηγή:http://www.gossip-tv.gr

Advertisements